De Ontspannen Veganist

Alles wat ik in mijn leven geleerd en gedaan heb valt samen in mijn bedrijf De Ontspannen Veganist. In een vorm waarin bewust, ontspannen leven en eten en mijn liefde voor de dieren en natuur centraal staan.

Door mijn opleidingen aan de Hotelschool en Yoga & Wijsbegeerte (Saswitha) en het werken in de Wellness is er ooit een zaadje gelegd voor mijn huidige leefstijl en bedrijf.

Bewust leven en eten op een ontspannen manier. Aan de lijve ervaar ik dagelijks wat mijn leefstijl met me doet. Vitaliteit is voor mij een groot goed. Het is de motor waarop alles draait. Op een gezonde manier veganistisch eten, dagelijks bewegen en geestelijk en lichamelijk in balans proberen te blijven speelt hierin een grote rol. Het vers kunnen eten uit eigen voedseltuin is de kers op de taart!

Graag deel ik mijn kennis en ervaring omdat ik het jou ook zo gun!

Liefs Marie-Louise

error: Kopiëren van content is niet toegestaan