Hoe ziet de yogales eruit?

De les bestaat uit verschillende lichaamsoefeningen, ademoefeningen en ontspanningsoefeningen. Tijdens de eindontspanning mag je heerlijk gaan liggen voor een klankschalenmeditatie. De trillingen van de klankschalen zorgen voor een extra verdieping van de ontspanning. Het geeft een extra dimensie aan de gehele les. De yogales heeft namelijk op lichamelijk en geestelijk niveau de weg geopend om de trillingen van de klanken beter te kunnen ontvangen.
Hierdoor kunnen blokkades makkelijker opgelost worden en voel je na afloop meer rust en ontspanning. Het voelt als een weldaad voor je lichaam en geest!
Na afloop van de les drinken we gezamenlijk een kopje kruidenthee om zo weer rustig terug te kunnen komen in het hier en nu.
Praktische tips:
Nuttig vooraf alleen maar een lichte maaltijd en draag gemakkelijk zittende kleding.
Je hoeft alleen maar een grote badhanddoek mee te nemen. Yogamatten en dekens zijn al in de ruimte aanwezig.

Wat zijn de kenmerken van yoga tubbergen?

Het scheppen van een prettige ontspannen sfeer en persoonlijke aandacht zijn belangrijke kenmerken van Yoga Tubbergen. Dit komt ten goede aan de beleving en heeft daardoor een positieve uitwerking op lichaam en geest. Je voelt je eerder thuis en op je gemak. Het geeft ruimte om jezelf te zijn. Om zo nog dichter bij jezelf te komen.
De groepen zijn kleinschalig met maximaal 9 personen. Er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Yogales met Klankschalen

ontspanning

Krijg alvast een indruk van de klankschalen ontspanning na de yogales. Kijk en luister naar de video. Hij is opgenomen tijdens de zonsondergang op een mooie zomeravond. De schuifdeuren van de yogaruimte staan helemaal open, zodat buiten binnen komt.

error: Kopiëren van content is niet toegestaan