Klankschalen ontspanning

Tijdens de klankschalen ontspanning lig je comfortabel op een zachte ondergrond.  Je begint met een korte lichaamsmeditatie waarna de klanken van de drum, ocean drum, rainstick, ratels, klankschalen, koshi en tingsha op lichaam en geest kunnen inwerken. De klanken zorgen voor een diepe ontspanning zowel geestelijk als lichamelijk.

Klankschalen laten een boeiend geluid horen. De zangerige natuurtonen zijn natuurlijke trillingen. Met een uitermate grote rijkdom aan intervallen en boventonen vullen ze onmerkbaar de ruimte en blijven uiterst lang hangen. De toon klinkt niet meer maar je voelt hem nog wel.

Het lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht, waardoor de trillingen van de klankschalen zich snel en makkelijk door het hele lichaam verplaatsen. De trillingen geven een innerlijke massage. Na afloop van de klankschaal-meditatie eindigen we rustig met een kopje kruidenthee. Na de sessie van 75 minuten (incl. een kopje thee) ga je weer heerlijk ontspannen naar huis!

Kosten: tm 2 personen is 75,- Euro.

Voor groepen geldt het minimumbedrag van 150,- Euro (tm 10 personen).

Vanaf 10 personen geldt 15,- Euro p.p.

Meenemen: grote fleecedeken of badlaken, warme kleding en sokken

Ontspan en Luister  naar de zeegeluiden van de oceandrum

We hebben met ons spirituele groepje een heerlijke klankschalenavond gehad van Marie-Louise, ervaren in yoga en ontspanning en een fijne persoonlijkheid, die doorwerkte in de klanken en trillingen, dat voor een ieder eigen ervaringen gaf zoals lichamelijke sensaties, beelden en zelfs spirituele reizen, ieder hield er een ontspannen gevoel aan over. Samen wisselden we na afloop ervaringen uit onder het genot van een kopje thee met wat lekkers.

Angela

Boek een klankschalen ontspanning

Boek hieronder een klankschalen ontspanning

error: Kopiëren van content is niet toegestaan