Klankschalen ontspanning

Tijdens de klankschalen ontspanning liggen we comfortabel op een zachte ondergrond. We beginnen met een korte lichaamsmeditatie waarna we de klanken van de drum, ocean drum, rainstick, ratels, klankschalen, koshi en tingsha op lichaam en geest laten inwerken. De klanken kunnen voor een diepe ontspanning zorgen zowel geestelijk als lichamelijk.

Klankschalen laten een boeiend geluid horen. De zangerige natuurtonen zijn natuurlijke trillingen. Met een uitermate grote rijkdom aan intervallen en boventonen vullen ze onmerkbaar de ruimte en blijven uiterst lang hangen. De toon klinkt niet meer maar je voelt hem nog wel.

Het lichaam bestaat voor ongeveer 70% uit vocht, waardoor de trillingen van de klankschalen zich snel en makkelijk door het hele lichaam verplaatsen. De trillingen geven een innerlijke massage. Na afloop van de klankschaal-meditatie eindigen we rustig met een kopje kruidenthee.

 

De klankschaal-meditatie is voor iedereen toegankelijk. Ook is het mogelijk om iemand mee te nemen. Beleef samen een ontspannen uitje. 

  

Kosten: Op aanvraag. Is afhankelijk van de groepsgrootte. Ook als privé sessie te boeken! Voor jezelf of samen met iemand anders (2 personen)

Meenemen: grote fleecedeken of badlaken, warme kleding en sokken

Ontspan en Luister  naar de zeegeluiden van de oceandrum

Binnenkort volgen reviews over de klankschalenontspanning

Marie-Louise

Boek een klankschalen ontspanning

Boek hieronder een klankschalen ontspanning

error: Kopiëren van content is niet toegestaan