Massage Ayurvedisch

De Ayurveda is een gezondheidssysteem uit India om de mens geestelijk en lichamelijk in balans te houden of te brengen. Massage is een onderdeel van de Ayurveda maar ook yoga, meditatie en voeding vormen een onderdeel van de Ayurveda.
 
De Ayurvedische massage bij Yoga Tubbergen wordt gegeven volgens de leer van Harish Johari, geboren in India. Tijdens deze massage wordt het hele lichaam gemasseerd met warme kruidenolie. Het is een stevige massage met technieken als kloppen, kneden en wringen. Ook worden drukpunten (marma’s) gemasseerd.
Door deze massage gaat de energie weer beter stromen. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en afvalstoffen worden afgevoerd met name door het lymfestelsel. Het is een massage met een vitaliserend effect!

Het is mijn intentie dat je je tijdens de massage heerlijk kunt ontspannen en daardoor meer kunt genieten van de massage. Respect en een persoonlijke benadering staan bij mij hoog in het vaandel. Als dit je eerste massage is dan zullen we eerst even met elkaar kennismaken voordat ik met de massage begin.

 
Tijdens de massage lig je op een heerlijke zachte futon die ervoor zorgt dat je lichaam alle ruimte heeft om prettig en ontspannen te liggen. Je lichaam wordt gemasseerd met warme olie en na de massage blijf je rustig liggen. Je kunt zo nog even heerlijk nagenieten van de massage. Na afloop van de massage krijg je een kopje kruidenthee aangeboden.
 
Voor de totale behandeling inclusief het rustig nagenieten en het drinken van een kopje thee wordt ruim 1,5 uur de tijd genomen. Zo krijg je alle ruimte om helemaal tot rust te komen.
 
Totale kosten zijn: 69,- Euro
 
PS: De massage wordt volgens de Indiase traditie uitgevoerd. Hier masseren vrouwen alleen maar vrouwen. Dit betekent dat deze massage dus alleen aan vrouwen gegeven wordt!

Binnenkort review over de Ayurvedische massage

Marie-Louise

Boek hier een massage

Boek hieronder een Ayurvedische massage

error: Kopiëren van content is niet toegestaan