massage & klankschalen

arrangement

Wil je jezelf laten verwennen en verrassen?

Gun je lichaam, geest en smaakpupillen een nieuwe beleving door een lichaamsmassage gecombineerd met een klankschalenmassage (totaal 90 minuten) met na afloop een Vegan proeverij.

Je krijgt eerst een ontspannende lichaamsmassage (45 minuten) waarin je lichaam gemasseerd wordt met warme olie. Na de massage blijf je liggen om een klankschalenmassage/meditatie (45 minuten) te ontvangen. De schalen worden op en naast je lichaam geplaatst.

De lichaamsmassage zorgt ervoor dat je gemakkelijker de trillingen en zingende geluiden van de klankschalen kunt ontvangen waardoor ze door je hele lichaam kunnen stromen. De ontspanning gaat nog dieper en spanning kan losgelaten worden. De trillingen geven een innerlijke massage waardoor je allerlei sensaties in je lichaam kunt ervaren. Sensaties als de energie door je lichaam voelen stromen, tintelingen en warm worden. Je kunt je rustig, vredig en ontspannen voelen. De klanken zijn niet alleen mooi en rustgevend maar kunnen ook lichamelijke, meditatieve en emotionele ervaringen en gevoelens veroorzaken. Ook een buitengewone bewustzijnservaring is mogelijk: de trance. Dit kan bijdragen aan optimale bewustwording op verschillende niveaus: lichaam, geest en ziel.

Na het ontspannende gedeelte krijg je een heerlijke biologische vegan proeverij met eigengemaakte soep, een gezonde vegan burger en iets lekker na. Zodat je met een ontspannen gevoel en een gevulde buik weer naar huis gaat!

Kosten: 89,- Euro p.p.

Tijdsduur: 3 uur

Wil jij de gelukkige zijn?

Maak een afspraak voor dit verwenarrangement en klik op onderstaande knop.

Binnenkort review Massage & Klankschalen arrangement

Marie-Louise

Boek een massage

Boek hieronder een massage & klankschalen arrangement

error: Kopiëren van content is niet toegestaan