Over mij

Mijn naam is Marie-Louise Kroeze. Ik woon samen met mijn vriend en hondjes in Hengelo (Overijssel). Ik heb een eigen praktijk in Tubbergen en Hengelo waar ik o.a. yogalessen, klankschalenontspanning en massages geef.

Sinds 2008 geef ik vol enthousiasme en passie yogalessen, massages en klankschalensessies. Graag wil ik de positieve invloed hiervan overdragen en delen met anderen. Het geeft elke keer veel voldoening om te zien hoe iemand na een yogales of een massage weer heerlijk ontspannen naar huis toe gaat! Het geven van yogalessen en massages geeft mij positieve energie! Ik hoop hiermee ook anderen aan te steken. Voel hoe het is om te ontspannen door middel van yoga en massage. Je bent namelijk op je mooist als je ontspannen bent!

Liefs Marie-Louise Kroeze

Mijn ervaring

Bij de 4-jarige erkende Hatha Yoga opleiding “Saswitha” in Bilthoven, heb ik mijn diploma tot yogadocente behaald. Ook heb ik hier ook de cursussen Yoga voor Ouderen, Kinderyoga, Ayurvedische massage, Ademtherapie, Adem & Pranayama, Chakrapsychologie en Meditatie/mindfulness gedaan. Tevens heb ik in 2013 de workshop Klankschaalheling bij Christina Boudewijns de Kaste en de workshop Hormoonyoga bij Antje Fokkema gevolgd.
Eind 2015 heb ik de workshop Quantum Touch Level I (energiewerk) gevolgd bij Wim Velthuis. En in februari de opleiding voor lachyogadocent bij Silvia van Swaaij. De opleiding YogaDanza van Ria Suyderhoud heb ik in juli 2021 afgerond.
Bij saunacomplex “De Veluwse Bron” in Emst heb ik hatha yogalessen, hot yogalessen, meditatielessen en verschillende wellness massages gegeven. En voor het ROC van Twente heb ik yogalessen gegeven in Tubbergen. Daarnaast heb ik een eigen praktijkruimte in de gemeente Tubbergen waarin ik vanaf 2008 yogalessen en massages geef.
Ik ben lid van de beroepsvereniging VYN. Dit is de vereniging van yogadocenten in Nederland en zij behartigt de kwaliteit van de yogalessen. Hiertoe worden alleen yogadocenten met een erkende opleiding toegelaten. Regelmatig volg ik hiervoor met plezier interessante bijscholingen.

word lid van Yoga tubbergen

 Boek hier je yogales, massage of klankschalen ontspanning

error: Kopiëren van content is niet toegestaan