Yoga Privéles

Wil je een yogales afgestemd op je eigen behoeftes dan kun je ook privélessen nemen. Het effect van de yogalessen zal hierdoor nog beter op je lichaam en geest inwerken. Je kunt in overleg bepalen hoeveel lessen je wilt volgen. Het aantal lessen zal afhankelijk zijn van de doelstelling die je hebt, zoals bv beter leren ontspannen, leniger, soepeler en energieker worden of je lichaamsbewustzijn ontwikkelen.
Er kan ook een yogales speciaal voor je gemaakt worden zodat je deze thuis zelfstandig kunt beoefenen. Je kunt een blok van 5 of een blok van 10 privélessen volgen. Het aantal lessen is afhankelijk van hoe snel je de yogalessen zelfstandig kunt beoefenen. Mocht je na een tijdje weer een nieuwe les willen dan zal er in overleg een nieuwe les speciaal op je afgestemd worden. Van de yogales krijg je een beschrijving.
De yogalessen vinden plaats in een sfeervolle yogaruimte maar de yogalessen kunnen ook bij je thuis gegeven worden! je kunt zo je eigen sfeer scheppen en na de yogales thuis nog even rustig nagenieten. Het tijdstip van de les kan in overleg bepaald worden.
Een privéles kost 50,- Euro. Wil je privélessen aan huis dan worden evt. reiskosten in overleg bepaald.
Samen met je partner, vriendin of gezin een privéles volgen is ook mogelijk.
De totale kosten van een privéles voor 3 personen zijn 100,- Euro.
Wil je met 2 personen een privéles volgen dan zijn de totale kosten 75,- Euro.

Online prive les

De privelessen kunnen ook in een online leeromgeving gevolgd worden.

Binnenkort volgen de reviews over privelessen

Marie-Louise

error: Kopiëren van content is niet toegestaan